/ Скриншот - MAGAZIN ZURNAL ONLINE
07/06/2022 u 11:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Сви Додикови прсти - од шверцера из Лакташа до руског тајкуна"

"И у његовом случају вриједи правило „не питај за први милион“

Милорад Додик упркос  свему што говори против босанскохерцеговачког правосуђа, у ствари га воли баш оваквог, корумпираног и под политичким утицајем, јер му омогућава да и даље буде на слободи, то пише Zurnal.info.

-Када слушате лидера Савеза независних социјалдемократа и актуелног члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, рекли би нема поштенијег политичара који је све подредио "борби за свој народ". Вајка се Додик како живи од плате и прихода од пољопривреде, како мора отплаћивати велики кредит за скромну вилу на Дедињу и како су му дјеца незапослена-наводи поменути портал.

 

 

Даље у тексту наводе: "`:"Бројне афере у којима је навођен као главни актер са великим сумама новца који је отуђен што из буџета, што од оних који без Додика немају шансе покренути неки бизнис у бх. ентитету Република Српска, не могу бити тек низ случајности или како Додик каже, шпекулација и подметања. У позадини, Додик крије своје вишемилионске послове, како у БиХ , тако и у Србији, Русији, Кипру... И у његовом случају вриједи правило „не питај за први милион“...У филму говоре: Бранко Перић, Златко Милетић, Мирсад Бајрактаревић, Брита Хилперт, Дарко Трифуновић, Милан Тегелтија, Бранислав Бореновић, Ивица Пуљић... Погледајте филм:  СВИ ДОДИКОВИ ПРСТИ - Од лакташког шверцера до руског тајкуна".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:56