Tito na dočeku / - TIKTOK/ SCREENSHOT
01/01/2024 u 23:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Tito na dočeku u Sarajevu, publika vrištala od oduševljena

Voditelji novogodišnjeg programa Zenit i Aida i „razgovarali s drugom Titom“, a on "ispričao" anegdotu o čuvenom dočeku Nove u društvu Sofije Loren i Elizabete Tejlor

Proslava Nove godine u Sarajevu bila je pravi spektakl, a stanovnici Bosne i Hercegovine dočekali su 2024. uz "Crvenu jabuku", "Zabranjeno pušenje", "Bombaj štampu" ali i sa specijalnim "gostom", drugom Titom.

Uz odličnu atmosferu ovaj doček će se pamtiti i po jednom zanimljivom skeču.

Naime, bivši predsjednik Jugoslavije, doživotni maršal i vođa KPJ Josip Broz Tito se na zanimljiv način „obratio“ sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći porukom generisanom uz pomoć vještačke inteligencije, prenosi N1.

Nakon nastupa "Bombaj štampe" na pozornicu su izašli voditelji novogodišnjeg programa Zenit i Aida i „razgovarali s drugom Titom“, a publika je u jednom trenutku vrištala od oduševljenja.

Tito je u u skeču ispričao i anegdotu s čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sofija Loren i Elizabeth Tejlor poslali poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona koji je igrao TIta u filmu Bitka na Sutjesci „po ćevape“.

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound - ADFood
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:23