/ Фото: Аваз.ба, скриншот (јутјуб)
15/11/2021 u 16:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Трагедија у Фочи: Василије Крнојелац посљедњи се срео са одбјеглим убицом

Говорио сам му да ми не иде кући, мрак је. Унесем дрва у кућу, а он уђе и сједе. Носи ранац на леђима, сједе, каже гони ме милиција

За становнике фочанских села Завајт и Челебићи протекла ноћ била је дуга, драматична и бесана, након што је њихов комшија Боривоје Тешовић пуцао у аутомобил на шумском путу у којем је убио десетогодишњег дјечака, а након тога се, наоружан пушком и бомбама, дао у бијег, пише Dnevni​Avaz.ba.

Мушкарац који је убио дјечака, ликвидиран приликом хапшења

Василије Крнојелац вјероватно је и посљедњи с њим контактирао, након што је у бијегу од полиције с мраком ушао у његову кућу у засеоку Кадијино брдо. Василије је новинарима данас испричао детаље свог сусрета са комшијом Боривојем, који је у његово село дошао из правца Завајта.

Детаљи трагедије у Фочи: Осумњичени данима причао да ће неког убити, нико га није чуо

- Говорио сам му да ми не иде кући, мрак је. Унесем дрва у кућу, а он уђе и сједе. Носи ранац на леђима, сједе, каже гони ме милиција. Па гдје ти је болан милиција? Каже ено их на Завајту. Па знаш да не можеш побјећи милицији? Ако си шта направио пријави се у СУП, а не можеш ти побјећи, нико није побјегао – казао је, поред осталог, Василије Крнојелац.

Фоча: Током пуцњаве убијено дијете, потјера за убицом

Убица се дао у бијег, Василије је обавијестио полицију, а бјегунац је лоциран неколико сати касније и током акције хапшења у Ловачком дому у Челебићима ликвидиран.

Извор: Dnevni Avaz.ba

​Видео: Avaz TV-YOUTUBE

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:50