/ - Матеј Периш
06/01/2022 u 11:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Више тужилаштво и МУП Србије једини дају званичне информације о Перишу

Нестанак Сплићанина Матеја Периша МУП-у је пријавио његов пријатељ 31. децембра у 18 часова. Периш је дошао у Београд на дочек Нове године.

Министарство унутрашњих послова Србије и Више јавно Тужилаштво у Београду једини дају и даваће званичне информације о потрази за несталим држављанином Хрватске Матејем Перишом, рекао је виши јавни тужилац у Београду Ненад Стефановић, пише РТС.

Све друге информације које се појављују у медијима нису званичне, нити потврђене, јер ово тужилаштво у сарадњи са МУП-ом активно учествује и усмјерава потрагу несталим младићем, рекао је Стефановић за Тањуг.

Потрага за несталим Матејем Перишом

У циљу проналаска несталог, донијете су наредбе за изузимање снимака сигурносних камера, као и наредбе за вјештачење ДНК профила са мјеста где је младић виђен последњи пут.

Предузимају и све друге неопходне радње у циљу расвјетљавања наведеног догађаја. О новим околностима и сазнањима, до којих се буде дошло у току потраге, јавност ће бити благовремено обавјештена, саопштили су из Вишег јавног тужилаштва.

Потрага за младићем и даље траје, а тужилаштво је у сталном контакту са полицијом.

Нестанак Сплићанина Матеја Периша МУП-у је пријавио његов пријатељ 31. децембра у 18 часова. Периш је дошао у Београд на дочек Нове године.   

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:39