/ - PRINTSKRIN TV PRVA
12/09/2023 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Izbori u Srbiji možda i prije marta

On je ponovio da će uskoro odgovoriti na zahtjev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora i da se nada da će oni biti zadovoljni odgovorom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će vlast izaći u susret zahtjevima opozicije po pitanju datuma održavanja izbora, ali ne nužno i po pitanju toga koji će izbori sve biti raspisani.

- Pročitao sam pismo opozicionih stranaka, po njima izbori treba da budu najkasnije do 2. marta, možda će biti i prije tog roka, do kraja mjeseca dobiće odgovor, biće zadovoljni odlukom - rekao je Vučić.

Oni su, kako je naveo, zvanično tražili u svom pismu da izbori budu raspisani do kraja decembra, što znači da treba da budu održani do 2. marta.

- E sad, da li su oni nepismeni, pa su htjeli da izbori budu održani do kraja decembra ili da samo budu raspisani – napisali su da budu raspisani. A Bog će ga znati šta hoće. Mi ćemo im izaći u susret šta god da hoće. Ali ne baš kao fontana želja koje izbore hoće, već što se datuma tiče - kazao je Vučić novinarima nakon početka radova na izgradnji fabrike Palfinger u Nišu.

On je ponovio da će uskoro odgovoriti na zahtjev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora i da se nada da će oni biti zadovoljni odgovorom.

- Dobiće odgovor i biće zadovoljni. Samo se plašim da neće biti zadovoljni svojim narodom ponovo - rekao je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. novembar 2023 14:10