Александар Вучић / - Фото: Марио Салерно
20/06/2021 u 11:44 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић о властима у Црној Гори: Далеко им лепа кућа, само нека не причају о пријатељству и братству

- Желим им да се што прије врате на пут боље економије, да се опораве, само их молим да не причају приче о пријатељству и братству. Не треба нам ништа од њих, који су ово урадили, без да некога обавијесте и да се обрате тим поводом - рекао је предсједник Србије Александар Вучић

Предсједник Србије Александар Вучић коментаришући доношење Резолуције о Сребреници у Црној Гори, рекао да не разумије зашто се неко мијеша у питања других држава.

- Све то што су урадили, јасно је, окренуто је против виталних интереса Србије. Далеко им лепа кућа, нека раде свој посао како год хоће. Оно што мене занима јесте да нашем народу у региону поручим да треба да подигне главу, и да их не погађа то што је неко имао намјеру да их жигоше - казао је Вучић.

Вучић је присуствовао данас манифестацији поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције Србије која је почела је на платоу испред Палате Србија, након чега се обратио медијима

Он је рекао да разумије сву нервозу код бивших и садашњих властодржаца У Црној Гори, јер су, додаје, резултати ти који све говоре.

- Желим им да се што прије врате на пут боље економије, да се опораве, само их молим да не причају приче о пријатељству и братству. Не треба нам ништа од њих, који су ово урадили, без да некога обавијесте и да се обрате тим поводом. Што се Србије тиче, ми настављамо да радимо свој посао, бринућемо о свом народу, помагаћемо српске културне институције у Црној Гори, подстицаћемо Србе да чувају језик и писмо. То је оно што је наш посао - рекао је Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:32