/ - INSTAGRAM
07/02/2023 u 19:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić tvrdi: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu

Iznenadilo me da sam vidio da je to bilo pripremano i to može nekom političkom laiku da izgleda kao spontano, kao nešto što se dogodilo u parlamentu, rekao je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je apsolutno siguran da je na posebnoj sjednici Skuštine Srbije o Kosovu bio isplaniran incident tokom kog su mu u sali prišli poslanici opozicije i da su već za 15 sati bile planirane demonstracije i da je onda trebalo da se upadne u parlament.

-Da je bila pauza, ta sjednica ne bi bila nastavljena…Nisu očekivali da će neko da bude toliko miran da sve istrpi i nastavi da govori- rekao je Vučić, prenosi N1.

-Iznenadilo me da sam vidio da je to bilo pripremano i to može nekom političkom laiku da izgleda kao spontano, kao nešto što se dogodilo u parlamentu. Apsolutno sam siguran da je bilo isplanirano, zaključio sam to istog dana. Cio performans je bio planiran. Njihova želja je bila da me optuže za izdaju, a da mi ne pruže priliku do odgovorim. Pošli su svi ka meni sa željom da se izazove incident- rekao je Vučić.

Ocijenio je i da „nisu bili u parlamentu ujedinjeni u očuvanju interesa i u racionalnom pristupu“, te da je „jedini cilj kako oboriti SNS“ i njega kao njenog lidera.

Vučić: Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenam

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 00:33