Александар Вучић / - Фото: SCREENSHOT
21/08/2021 u 18:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучић: Вама у ДОС-у је посао био да шаљете српско месо у кесама

БиХ га тражи због ратних злочина, а у Србији је угледни грађанин: Погледајте како је насрнуо на новинаре који су га раскринкал

Предсједник Србије Александар Вучић осврнуо се на једну од тема о којима се тренутно највише говори у региону, а то је откривање оптуженог за ратне злочине у Чајничу Душка Корњаче, који нормално живи у Новом Саду, премда је Босна и Херцеговина расписала потјерницу за њим, преносе Novosti.rs.

БиХ га тражи због ратних злочина, а у Србији је угледни грађанин: Погледајте како је насрнуо на новинаре који су га раскринкали

Вучић је рекао да је Душко Корњача држављанин Србије чије изручење тражи БиХ и прозападна опозиција и да се ради о угледном љекару.

-По ком закону тражите од мене да хапсим Србе? Вама у ДОС-у је посао био да шаљете српско месо у кесама. Ја нећу, а немам ни право ни по једном закону Републике Србије- рекао је Вучић.

Додаје:"Али ови послушни причају такве приче како би се додворили великим силама, па кажу, "Вучић штити ратне злочинце". Не штитим, већ поштујем неке принципе. Ја више нећу да слушам теорије како Србија има највише ратних злочинаца. Ја је нећу, нећу такву теорију и не можете ми ништа. Не можете ме натјерати да вам вјерујем и слушам. Када побиједите на изборима, тада ћу вас послушати. Кажите људима јавно каква је ваша политика, а не по амбасадама једно, а људима друго".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:05