Александар Вулин / - РТРС
11/09/2021 u 14:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин: Ђукановићу је једина опсесија Александар Вучић

Како је истакао, Страх, мржња и комплекси према Александру Вучићу воде Мила Ђукановића

Када Мило Ђукановић каже да неко покушава гурнути Црну Гору у сукобе, а поведе у напад на полицију и свештенике СПЦ 1.000 хулигана онда не може да вам буде жао што Ђукановић више није Србин, изјавио је министар унутрашњих послова Србије и предсједник Покрета социјалиста Александар Вулин.

- Ђукановићу није тема дрога, организовани криминал, економски колапс Црне Горе, њему суштински није тема ни СПЦ, па ни Србија или српски свијет, његова једина тема, опсесија и фрустрација је Александар Вучић - изјавио је Вулин, преносе Новости.

Како је истакао, Страх, мржња и комплекси према Александру Вучићу воде Мила Ђукановића.

- Ђукановић не схвата да је на списку приоритета Александра Вучића веома ниско и да он за Александра Вучића није ни такмац ни предмет интересовања. Мило Ђукановић се појави у нашој политици само када угрози стабилност Црне Горе и почне да пријети Србима, осим тога, он Александру Вучићу није ни по чему важан. Александар Вучић је једини лидер на Балкану који искрено жели мир упркос Ђукановићу и осталима који свој дан почињу и завршавају са Александром Вучићем. Црна Гора може да буде спокојна када је у питању политика Александра Вучића, али Црна Гора има разлога да буде веома забринута због политике Мила Ђукановића - поручио је српски министар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:51