Александар Вулин / - МУП Србија
20/05/2022 u 11:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин: Саучешће породици Периш, српска полиција је заиста дала све од себе

Желим им да нађу мир, јер то је једино што можете да пожелите у овом тренутку, рекао је Вулин

Београд је сигуран и безбједан град, а у случају несталог Матеја Периша није било никаквог насиља, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, преноси N1.

Он је упутио саучешће породици младића из Сплита који је нестао 31. децембра 2021. а његово тијело је после вишемјесечне потраге у среду нађено код Аде Хује, низводно од Београда.

Тијело Матеја Периша биће данас испраћено у Сплит

Вулин је за ТВ Пинк нагласио да истакао да на тијелу младића није било никаквих трагова насиља, као и да је српска полиција дала све од себе да се тај случај расвијетли.

-Нема трагова насиља, из онога што смо испратили кроз камере и кроз истрагу, ништа није указивало на то да је он нека жртва напада или на било који начин мотивисаног. Изјављујем саучешће његовој породици. Желим им да нађу мир, јер то је једино што можете да пожелите у овом тренутку. Оно што је важно, и осталим грађанима Србије, то је да знају да је Београд сигуран и безбједан град, да овде нема никаквог насиља које може да се повеже са националним, или зато што неко није из Београда. Ово је сигуран и безбједан град и наравно да нам је због породице Периш било јако важно да ово расвијетлимо, али нам је било важно и због Београда, да се образ наше престонице не црни, јер нема разлога- рекао је Вулин.

Он је, како у саопштењу истиче МУП, нагласио да је "српска полцијја заиста дала све од себе".

-Жао нам је што се потрага завршила овако, али то је истина и до истине се једноставно морало доћи- рекао је Вулин у јутарњем програму TV Pink.

Вулин је навео и да су представници хрватске полиције "захвалили српској полицији на изузетно професионалном раду" у потрази за нестлим Сплићанином.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:38