/ - Фото: Курир Телевизија
21/01/2022 u 09:57 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин сигуран да није било насиља над несталим Сплићанином

Недавно су нам чак јавили да нестали младић купује хлеб на Врачару. Када смо провјерили, схватили смо да је у питању комшија, рекао је Вулин у јутарњем програму Курир телевизије

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин истакао је да полиција провјерава буквално сваку дојаву која је везана за нестанак Сплићанина Матеја Периша, јавља Kurir.rs.

Он је истакао да је сигуран да није било никаквог насиља над несталим Сплићанином, а шта се тачно одиграло кобне вечери утврдиће истрага.

ОТАЦ МАТЕЈА ПЕРИША О СУСРЕТУ СА МАЈОМ: Плакала је, била је разбијена

- Ми дајемо све од себе и провјеравамо сваку информацију која нам се дојави. И у овом случају имамо и добронамјерне и злонамјерне људе, који се јављају. Има и бијелих магова и црних магова, људи који причају да су видјели Матејеву астралну пројекцију. Недавно су нам чак јавили да нестали младић купује хлеб на Врачару. Када смо провјерили, схватили смо да је у питању комшија - рекао је Вулин у јутарњем програму Курир телевизије.

Откривен последњи позив: Матеј прекинуо сваку комуникацију после разговора са једном дjевојком

Он је истакао и да се упознао са оцем Матеја Периша, Ненадом Перишом, и да му исказује једно велико поштовање.

- Ја морам да искажем једно велико људско поштовање оцу Матеја Периша, само ставите се у његову ситуацију. Да ли бисте имали толико разумијевања као он. Било је покушаја да се ово представи као међунационални сукоб. То је заиста одвратно и говори о мржњи коју осјећате према овом граду. Ово је безбједан град, овде вас нико никада неће напасти због националости. Београд воли странце. Од свих десетина хиљада странаца који су били овдје за новогодишње празнике, ви немате ни један једини инцидент. То је зато што Београд воли странце, ми не дијелимо људе на националној основи - каже Вулин и наглашава да искључује сваку могућност вршења насиља над несталим Сплићанином.

Отац Матеја Периша: Био сам на састанку у МУП-у Србије

- Сигуран сам да насиља није било ни у клубу, ни ван њега. То су посвједочили и Матејеви пријатељи и гости и клубу и особље - истиче министар Вулин.

Курир.рс

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:53