/ ФОТО: СКРИНШОТ
22/09/2021 u 19:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За 24 сата Косовски МУП издао 1.455 пробних регистарских таблица

Од данас уједно, како је претходно најављено, грађани су у могућности да преузму привремене дозволе за таблице у свим Центрима за регистрацију возила на Косову

Косовске власти издале су у претходна 24 часа 1.455 пробних регистарских таблица, саопштило је косовско Министарство унутрашњих послова (МУП), пренио је портал Коссев.

Власници аутомобила са српским регистарским таблицама, од понедјељка ујутру су у обавези да их при уласку на Косово замијене привременим, које издаје косовски МУП, додао је тај портал.

Од данас уједно, како је претходно најављено, грађани су у могућности да преузму привремене дозволе за таблице у свим Центрима за регистрацију возила на Косову.

Из косовског МУП-а су још једном позвали грађане који планирају да користе прелазе Брњак и Јариње, да се по могућности, упуте ка другим прелазима због, како су поручили "стварања могућих препрека".

Нагласили су да је ситуација мирна и без инцидената, као и да ће полиција наставити са извршавањем својих дужности у интересу очувања реда, мира и јавне безбједности у земљи.

И док из овог министарства наводе да је ситуација мирна, два прелаза на Сјеверу Косова – Брњак и Јариње су и даље блокирана те је од понедељка ујутру немогуће прећи аутомобилом, већ само пјешке.

Коссев је навео да су тамо и сада грађани незадовољни увођењем нове мјере уз највише представнике Српске листе, са једне стране, као и припадници специјалних јединица Косовске полиције, са друге стране.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:07