Заплијењена дрога / - ФБ
20/02/2022 u 09:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Заплијењени оружје и дрога: Ухапшени отац и син у Звечану

Покренут је поступак против осумњичених лица због дјела куповина, посједовање, продаја и неовлашћена дистрибуција психоактивних супстанци, посједовање неовлашћеног оружја и фалсификовање документа, саопштила је полиција

Двије особе су ухапшене у Звечану због сумње да су посједовали оружје и дрогу, саопштила је Косовска полиција.

Косовска полиција региона Сјевер обавијештена је данас о наркотицима и оружју у једном селу у општини Звечан.

"Полиција је зауставила осумњиченог возача аутомобила Ј.А., а приликом провјере испод возачког сједишта пронашла је 453 грама супстанце за коју се сумња да је кокаин", наведено је у саопштењу полиције.

Претресена је и кућа осумњиченог Ј.А. гдје је, приликом провјере собе његовог сина М.А. заплијењено оружје, додатна количина опојних супстанци, документи на српском језику, за које се сумња да су фалсификовани, као и аутомобил марке "опел", преноси "Косово онлајн".

"Покренут је поступак против два осумњичена лица због дјела куповина, посједовање, продаја и неовлашћена дистрибуција психоактивних супстанци, посједовање неовлашћеног оружја и фалсификовање документа", саопштила је полиција.

О случају је обавијештен државни тужилац, који је наложио да се осумњиченима након интервјуа изрекне мјера притвора од 48 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:56