/ -FOTO: MUP HR
06/11/2022 u 14:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zapljena u Zagrebu: Krijumčarili kokain natopljen u stolnjacima

Istragom je utvrđeno da su 43-godišnjak i godinu mlađi osumnjičeni nabavljali smolu konoplje i kokain, koji su skrivali u stanu

Zagrebačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su iz Kolumbije putem kurirske službe u Hrvatsku prokrijumčarili veću količinu kokaina natopljenog u platnene stolnjake i u Zagrebu uzgajali i prodavali konoplju.

Veću količinu kokaina od neutvrđenih osoba i na neutvrđen način kupio je na području Kolumbije 43-godišnjak, koji je dva paketa sa 26 komada platnenih stolnjaka natopljenih rastvorom kokaina preuzeo u četvrtak u Gundulićevoj ulici, prenosi HRT.

Kokain je prokrijumčaren u Hrvatsku putem redovne usluge kurirske službe, saopštila je policija.

Istragom je utvrđeno da su 43-godišnjak i godinu mlađi osumnjičeni nabavljali smolu konoplje i kokain, koji su skrivali u stanu u Zagrebu sa ciljem proizvodnje i preprodaje.

Oni su i upotrebom uređaja za emitovanje svjetlosti stvorili uslove za vještački uzgoj konoplje i potom je preprodavali.

Policajci su u laboratoriju pronašli i zasađenih 38 komada stabljika, 1.723 grama konoplje, 830 grama smole, osam grama kokaina i dvije digitalne vage.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:25