/ - SHUTTERSTOCK
03/11/2023 u 19:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Berluskonijeva porodica obustavila mjesečne uplate gošćama „bunga-bunga“ žurki

Pokojni italijanski medijski mogul je 2013. javno izjavio da je mjesečna naknada koja se isplaćuje mladim ženama bila “pomoć za štetu nanijetu njihovoj reputaciji“

Porodica bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, koji je preminuo u junu, prestala je da uplaćuje mjesečne iznose od 2.500 eura, za koje je on naložio da budu isplaćivani svakoj od 20 gošći koje su posjećivale njegove takozvane ”Bunga Bunga” žurke, prenio je danas Rojters, pozivajući se na dva neimenovana izvora iz italijanskog suda.

Izvori su takođe istakli da je Berluskonijeva porodica poslala i pismo dvijema ženama u kojima im je saopšteno da će morati da do kraja godine napuste stanove koje im je obezbijedio Berluskoni.

Mlade žene su bile među 24 optuženih lica i oslobođene su zajedno sa Berluskonijem u februaru na suđenju povodom optužbe da je plaćao svjedoke da lažu u slučaju maloljetne prostitucije koji je vođen protiv njega.

Pokojni italijanski medijski mogul je 2013. javno izjavio da je mjesečna naknada koja se isplaćuje mladim ženama bila “pomoć za štetu nanijetu njihovoj reputaciji“ koju su pretrpjele nakon što su bile umiješane u suđenja proizašla iz skandala oko njegovih zabava, koje su doprinijele njegovom padu sa mjesta premijera 2011. godine.

Berluskoni je preminuo je sredinom juna ove godine u 86. godini.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 20:49