Met Henkok / - FOTO: EPA
01/11/2022 u 19:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bivši britanski ministar ulazi u rijaliti

Konzervativna partija je saopštila da je suspendovala Henkoka iz stranke nakon što je obaviještena da će on otići u Australiju da učestvuje u emisiji dok traje zasjedanje parlamenta

Bivšeg britanskog ministra zdravlja Meta Henkoka, koji je vodio ovaj resor tokom pandemije kovid-19, suspendovala je vladajuća Konzervativna partija, jer se prijavio za rijaliti program u divljini "Ja sam slavna ličnost, izbavi me odavde", prenosi Rojters.

Konzervativna partija je saopštila da je suspendovala Henkoka iz stranke, nakon što je obaviještena da će on otići u Australiju da učestvuje u emisiji dok traje zasjedanje parlamenta.

- Nakon razgovora sa Metom Henkokom, razmotrio sam situaciju i vjerujem da je ovo pitanje dovoljno ozbiljno da pokrene njegovu trenutnu suspenziju - saopštio je danas Sajmon Hart, zvaničnik konzervativaca koji je zadužen za partijsku disciplinu.

Henkok, koji je 2021. podneo ostavku jer je prekršio mjeru fizičkog distanciranja u vrijeme pandemije, nedugo pošto su se u medijima pojavile fotografije kako ljubi saradnicu Ðinu Koladanđelo, pridružiće se pop pjevaču Boju Džordžu, bivšem ragbisti Majku Tindalu i fudbalerki Džil Skot, na snimanju rijaliti programa u Australiji, prenosi Rojters.

U višenedjeljnom TV šou koji se snima u divljini, poznate ličnosti se sreću sa brojnim izazovima, kao što su jedenje insekata i okruženje puno zmija, prije nego što budu eliminisani iz takmičenja javnim glasanjem, navodi britanska agencija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 00:14