Борис Џонсон / - Инстаграм
19/01/2022 u 08:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Британски премиjер Борис Џонсон у 57. седми пут тата

Његова супруга Кери на свијет је донијела дјевојчицу која ће, како ствари стоје, од малих ногу бити добро упућена у високу дипломатију, а можда га једног дана наслиједи и у Даунинг стриту

Британски премијер Борис Џонсон у децембру је по седми пут постао отац. Његова супруга Кери на свијет је донијела дјевојчицу која ће, како ствари стоје, од малих ногу бити добро упућена у високу дипломатију, а можда га једног дана наслиједи и у Даунинг стриту.

Наиме, њен тата је преко видео-позива ћаскао са Лауром Маунт, предводницом тима који брине о вакцинацији становништва. И у вријеме празника желио је да зна каква је ситуација на терену, будући да Уједињено Краљевство из дана у дан броји све више заражених.

У неком тренутку у разговор се укључила Кери, Џонсонова асистенткиња, а придружила им се и беба Роми коју очигледно није имао ко да чува.

Идиличан портрет срећне породице употпунио је љубимац Дилан, мада њега, стање у земљи не интересује превише. Недостаје само син Вилфред, који у априлу пуни двије године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:54