/ - PHOTO BY SCOTT RODGERSON ON UNSPLASH
20/03/2023 u 21:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Djevojčicu drugarice izbole 32 puta zbog svađe na TikToku

Osumnjičene, stare 12 i 13 godina, išle su u školu sa Luiz, a u policiji su priznale zloč

Njemačka djevojčica (12), koju su ubile dvije vršnjakinje, izbodena je turpijom za nokte 32 puta, prenijeli su tamošnji mediji. Djevojčice su drugaricu Luiz F. izbole nasmrt, a onda njeno tijelo ostavile u šumovitom području nadomak Frojdenberga.

Iako tačan motiv zločina tek treba da se otkrije, vjeruje se da je svemu prethodila svađa zbog dječka ili zato što je žrtva ismijala jednu od devojčica koja ju je ubila, prenosi Blic. Kada se Luiz nije vratila kući 11. marta, nakon posjete jednoj od osumnjičenih drugarica, roditelji su prijavili njen nestanak i pokrenuta je opsežna potraga.

Područje su nadletali dronovi i helikopter, a dovedeni su i psi tragači. Tijelo je pronađeno u blizini biciklističke staze. Osumnjičene, stare 12 i 13 godina, išle su u školu sa Luiz, a u policiji su priznale zločin.

- Ovo je veoma neobično i šokantno, čak i za sve nas - rekao je tužilac Koblenca Mario Manvejler.

Policija je dugo tražila oružje kojim je djevojčica izbodena, ali je odustala. Iako se prvobitno mislilo da je riječ o nožu, ispostavilo se da je to turpija za nokte.

Nakon što su je izbole, bacile su je niz padinu i ostavile dok se temperatura spuštala do nule. Dejli mejl je prenio da su joj na glavu stavile i plastičnu kesu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 07:03