Sana Marin / - FOTO: SKRINšOT
30/08/2022 u 10:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Finska premijerka na rubu suza: Ja sam samo čovjek i meni ponekad nedostaje radost

Na skupu koji je održao finski SDP u Lahtiju, Sani Marin su pružili podršku brojni građani koji su pojasnili kako je ona osoba vrijedna divljenja

Premijerka Finske Sana Marin ponovo pravdala javnosti zbog snimaka s privatnih zabava na kojima se moglo vidjeti kako se zabavlja i pleše u društvu influensera i muzičara iz Finske.

Na skupu koji je održao finski SDP u Lahtiju, Sani Marin su pružili podršku brojni građani koji su pojasnili kako je ona osoba vrijedna divljenja.

- Mislim da je ona političarka vrijedna divljenja i osoba koja zaista može biti dobar primjer za mlade žene. Ne vidim ništa loše u tome da premijerka popije nekoliko pića, Videosnimci nisu neprikladni. Sve dok radi svoj posao, to ne treba da bude važno”, rekla je 20-godišnja Emmi Halsti.

Nakon druženja s građanima, Marin se s pozornice i obratila okupljenima u Lahtiju te je, prema opisu finskih medija, bila duboko dirnuta podrškom.

- Ja sam samo čovjek. I meni ponekad nedostaje radost, svjetlost i zabava usred ovih tamnih oblaka. Nisam propustila nijedan radni dan, niti jedan zadatak nije ostao neodrađen. I dalje učim, radim svoj posao kao i do sada, rekla je drhtavim glasom Marin.

Iako nije oduševljena videosnimcima koji su dospjeli u javnost, Marin je rekla kako je to jednostavno život.

- Znam da ne biste željeli da vidite takve vrste videomaterijala. Ipak, to je radost i to je život, poručila je premijerka.

Finska premijerka je u fokusu javnosti još od prošle sedmice kada su objavljeni njeni videosnimci s privatnih zabava. Zbog pritiska javnosti, Marin je uradila i test na narkotike na kojem nije potvrđeno prisustvo droga u tijelu finske premijerke.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:26