/ - Н1
12/02/2023 u 19:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hari i Megan će biti pozvani na krunisanje kralja Čarlsa III

Par je pozvan na ceremoniju u Vestminsterskoj katedrali, a zvaničnici su sastavili plan kako bi osigurali da par ne zasijeni događaj, prenosi štampa

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, biće pozvani na krunisanje kralja Čarlsa III, planirano za 6. maj, objavio je britanski Dejli mejl, pozivajući se na izvore iz Vajthola.

Par je pozvan na ceremoniju u Vestminsterskoj katedrali, a zvaničnici su sastavili plan kako bi osigurali da par ne zasijeni događaj, prenosi štampa.

Izvor britanskog lista navodi da je „par na listi“ i da su planovi u toku da se obezbijedi da sve prođe glatko i bez drame.

Organizatori su „na mukama“ da osiguraju da prinčevi Hari i Vilijam ne sjede zajedno, u svjetlu nedavnih otkrića iz knjige „Rezerva“.

Pozivnice će biti poslate u narednih nekoliko nedjelja, kada lista od 2.000 zvanica bude potvrđena, a na tome rade zajednički Bakingemska palata, kabinet premijera i Ministarstvo inostranih poslova.

Prema navodima, zvanice koje će prisustvovati krunisanju svoj dolazak moraju potvrditi početkom aprila.

Dejli mejl navodi da će Hari i Megan imati isti tretman kao i kada se proslavljao platinasti jubilej kraljice Elizabete II u Katedrali svetog Pavla.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 04:30