/ - POLICíA NACIONAL
22/12/2021 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хашиш шверцовали међу патлиџанима

Полиција је пронашла десет кг дроге, 112 грама кокаина, два пиштоља, 7.495 еура у готовини, теренско возило и комби, навели су из тамошње полиције.

Агенти Националне полиције Шпаније разбили с,у у Малаги ,криминалну мрежу посвећену набавци дроге у Шпанији ради њихове накнадне комерцијализације у Француској. Три особе су ухапшене као наводно одговорне за кривична дјела трговине дрогом, илегалног посједовања оружја и имовинског криминала. 

- У оквиру „Операције Хаски“, коју су развили агенти Udico iz Estepone i Seute, пронађено је десет килограма хашиша сакривених међу патлиџанима, 112 грама кокаина, два пиштоља, 7.495 еура у готовини, теренско возило и комби- навели су из тамошње полиције.

Криминална група се, према истрагама, бавила куповином дроге у Шпанији за извоз на француску територију, гдје је и пласирана.

- Спроведене истраге фокусирале су се на оне који су под истрагом у кући у граду Естепони у Малаги , гдје су организовали испоруке и прикупљање наркотика- наводи се у саопштењу Покрајинске полицијске станице Малаге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:51