/ - FOTO: INSTAGRAM
13/06/2023 u 23:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Ko je udovica Silvija Berluskonija - simbolično vjenčanje koštalo 400.000 eura

Njih dvoje su se zabavljali od 2020. godine i zbog nje je Silvio ostavio svoju tadašnju djevojku sa kojom je bio u vezi 12 godina

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni rošle godine je organizovao "simbolično vjenčanje" koje ga je koštalo 400.000 eura kada je pred oltar odveo Martu Fašinu, 33-godišnju poslanicu iz njegove partije.

Njih dvoje su se zabavljali od 2020. godine i zbog nje je Silvio ostavio svoju tadašnju djevojku sa kojom je bio u vezi 12 godina.

Mediji su pisali tada da je njegovo petoro djece bilo je ogorčeno jer je smatralo da će svo bogatstvo pripasti upravo Marti, pa su mu stoga zabranili da napravi pravu ceremoniju vjenčanja. Iako Marta nije bila srećna što je vjenčanje samo "simbolično" ipak se obukla kao da je u pitanju prava stvar. Prema nekim izvorima, nosila je vjenčanicu vrijednu 20.000 eura.

Marta Fašina je godinama bila opsednuta likom i djelom Silvija Berluskonija. Ona navodno ima istetovirane njegove inicijale na svojim leđima.

U parlamentu su je protivnici prozivali riječima: "Šta to žena od 30 godina vidi u 80-godišnjem muškarcu?"

Ali Marti to nije smetalo. Rođena u primorskom gradu na jugu Italije, gospođa Berluskoni je diplomirala književnost i filozofiju na rimskom univerzitetu, i počela da radi za fudbalski klub Milan kao službenik u odnosima s javnošću.

U to vrijeme taj klub je bio u vlasništvu Berluskonija i ona je sa njim dolazila u redovan kontakt.

Svoju političku karijeru započela je pisanjem niza članaka podrške za novine koje podržavaju Forca Italia, stranku koju je osnovao Berluskoni 1994. kada je prvi put izabran za premijera.

Kolege je opisuju kao "jednostavnu, ali slatku" osobu u italijanskom parlamentu. Ona rijetko glasa, i nije pokušala da se umiješa u politička pitanja o kojima se raspravlja tokom aktuelnog parlamentarnog mandata.

Bila je opčinjena Silvijom Berluskonijem, i nikad joj nije smetalo što je on od nje stariji 53 godine, prenose mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 16:22