/ фото: POLICíA NACIONAL
29/06/2021 u 18:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крали луксузна возила, па продавали дјелове

Шпанска полиција је привела више особа руске, румунске, молдавске и украјинске националности као наводно одговорне за почињена кривична дјела

На подручју Малаге шпанска национална полиција је спорвела акцију против криминалне организације чија мета су били луксузни аутомобили које су крали. Таква украдена возила су касније извезена у дјелове у земље Источне Европе. 

Полиција је привела више особа руске, румунске, молдавске и украјинске националности као наводно одговорне за почињена кривична дјела, пљачку вршену и фалсификовање докумената.

- У случају проласка контрола, представили су лажне рачуне са различитих отпадних локација, осим нелегалних - објаснили су из Националне полиције Шпаније.

Полиција је током акције евидентирала и два луксузна аутомобила и бројни дјелови возила различитих марки и у савршеном стању , сви пријављени као украдени. Шест резервоара за гориво, 32 мотора, 24 мјењача, 29 разводних табли, 16 врата, 18 точкова, шест батерија, шест радијатора, шест кровних поклопаца, два усјечена крова, 20 сједишта за возила, пет електричних кровова, предњи прозори, педале, свијетла, зупчанике и алат.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:17