ilustracija policija, policijske sirene / - SHUTTERSTOCK
28/01/2023 u 17:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

London: Tinejdžer na smrt izbo djevojčicu (15), teško ranio dječaka

Tinejdžer koji je počinio zločin je odmah uhapšen

U engleskom gradu Heksemu tinejdžer (16) izbo je nasmrt djevojčicu (15) i povrijedio dječaka koji je hospitalizovan sa teškim povredama.

Kako prenosi Miror, tinejdžer koji je počinio zločin je odmah uhapšen.

- Tinejdžerka je nažalost umrla. Njena porodica je potpuno uništena od tuge. Dječak koji je takođe izboden je u teškom stanju. Naše misli su uz njihove najmilije u ovom užasnom trenutku i podržavamo ih na svaki mogući način. Odlučni smo da saznamo šta se tačno dogodilo i sve umiješane privedemo pravdi. Istraga o okolnostima ovog tragičnog incidenta je u toku", saopštila je policija pomenutog grada i dodala: "Uhapsili smo tinejdžera. Iako je naša istraga u ranoj fazi, vjerujemo da su se svi poznavali.

Derek Kenedi, gradonačelnik Heksama, naveo je da je ovo teška tragedija.

- Ovo je teška tragedija. Grad je u potpunom šoku. Izgubiti jedno od naše djece koje pohađa lokalnu srednju školu je užasno. Roditelji su zaista zabrinuti za svoju djecu jer su svi dio ove zajednice- rekao je.

Policija je saopštila da je Hitna pomoć dobila poziv nešto posle 17.10 časova. Služba Hitne pomoći je izašla su na mjesto događaja, utvrđeno je da su tinejdžeri zadobili povrede nanijete oštrim predmetom. Njih dvoje prevezeni u bolnicu, ali da je djevojčica podlegla povredama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:30