Емануел и Брижит Макрон / - FOTO: EPA-EFE/YOAN VALAT
07/04/2022 u 21:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Макронова мајка: Емануел толико воли супругу да се не би помјерио да се пред њим скине Летиција Каста

Ипак, биле су јој потребне године да схвати да је управо Брижит љубав живота њеног сина

Брижит Макрон је позната по улози супруге која пружа неизмјерну подршку мужу, а осим тога, када је ријеч о њиховом приватном животу, она је задужена и за одржавање блиских односа унутар породице, а о њеном пријатељству са мајком француског предсједника, Франсоаз Ногес, често се говори.

Односи између свекрве и снајке нису увијек најсјанији, а сасвим је сигурно да је Емануелу Макрону у једном моменту живота било тешко, будући да су односи његове супруге и његове мајке били прилично компликовани. А о томе је говорила у новој књизи ауторка Гаел Шакалоф.

Већ годинама се шушка како свекрва и снајка немају добар однос, ипак Франсоаз је покушала све то јавно да прикрије изјавама како прву даму не сматра никаквом љепотицом, али јој је зато она пријатељица какву никада није имала, рекавши како имају исте афинитете и приоритете, али и да се повјеравају једна другој.

Ипак, биле су јој потребне године да схвати да је управо Брижит љубав живота њеног сина.

На почетку њихове везе, Франсоа је много пута упозоравала Бриџит да се склони од њеног сина, истичући 23 године разлике међу њима:

 - Не схваташ, ти већ имаш свој живот, а он не жели дјецу... Забрањујем ти да га виђаш до његове осамнаесте године, ријечи су које је, наводно, својој снајки изговорила прије много година, а које је у књизи о Емануелу Макрону записала новинарка Ен Фулда.

На то јој је, наводно, Брижит одговорила да не може ништа да јој обећа. Свјесна да не може апсолутно ништа да уради, Франсоа се пов,ерила Гаел Шакалоф:

"Познајем Мануа и знам какав је када запне за нешто... а она не жели да оде..."

Однос и љубав Емануела и Брижит Макрон је нешто са чиме је Франсоаз на крају морала да се помири, свјесна да њен син никада неће да остави 23 године старију учитељицу. Ипак, не може да се каже да није покушала апсолутно све.

Иако тврди да то није истина, гласине су биле јасне и гласне - како би га склонила од Брижит, током посљедње године његовог школовања, Емануела је мајка послала у Париз.

Ауторки књиге наводно је рекла да је морала тако нешто да уради, како би покушала да га избави. Ипак, упркос години проведеној у Паризу, на повратку кући мајци је рекао да још воли Брижит.

То његово одушевљење супругом најбоље је описала новинарка Ен Фулда:

"О његовом обожавању Брижит довољно говори и да би пред њим могла да се скине Летиција Каста и њему то не би значило ништа. Љубав између Емануела и Брижит је нераскидива."

Било како било, данас управо Брижит пази на односе свог супруга и његове породице, па их позива на свечане ручкове и вечере, породична дружења, али и свечане церемоније у Јелисејској палати.

По свему судећи, Емануелова мајка је прихватила чињеницу да он воли Брижит и да у томе, на крају крајева, нема ничег лошег.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:35