/ - фото: CRIMESITE.NL
13/01/2022 u 09:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обала Tенерифа: Малољетник и двије особе ухапшени због 1,6 тона хашиша

Чамац је пловио веома близу обале шпанског острва Тенерифе, након чега је позвано неколико јединица Цивилне гарде и Морнарице

Шпанска цивилна гарда запљенила је 1.640 килограма хашиша из чамца у заједничкој акцији са царином и пореским властима у новогодишњој ноћи код обала Тенерифа. Како преноси crimesite.nl, истражне службе су након анонимне дојаве ушле у траг  сумњивом броду. 

- Чамац је пловио веома близу обале шпанског острва Тенерифе, након чега је позвано неколико јединица Цивилне гарде и Морнарице, као што су поморски чамац, чамац за борбу против дроге, полицијски хеликоптер и рониоци. Осумњичени чамац пресретнут је на око 40 километара од острва. Када је неколико покушаја бјекства пропало и када су били опкољени, почели су да бацају неколико бала хашиша у море. Касније су их пресрели агенти Цивилне гарде и рониоци- наводе из тамошње полиције.

Три особе које су се налазиле на броду су ухапшене. Ријеч је о тројици Мароканаца: двојици мушкараца од 32 и 36 година и малољетном дјечаку млађем од шеснаест година. Они су у затвору и осумњичени за трговину дрогом и шверц.

Укупно је са чамца запљењено 1.640 килограма хашиша у 46 свежњева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:15