foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
07/08/2022 u 21:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Orban ljetuje u Hrvatskoj

Prije tri mjeseca upravo je pominjao i jadransku obalu i optužio Hrvatsku da je Mađarskoj uzela more

Mađarski premijer Viktor Orban ljetuje na hrvatskoj obali. Slikao se s osobljem jedne konobe u Milni na otoku Braču, javlja Večernji list.

- Bila nam je čast ugostiti predsjednika Mađarske Gospodina Viktora Orbana', napisali su ispod fotografije koja je objavljena na njihovom Instagramu.

I portal Jutarnji listje pisao o mađarskom premijeru, pa je kako navode, Orbana zadesila i jedna nezgoda, a u pomoć mu je pritekao bivši novinar.

"Pokvario mu se gumenjak pa sam njega, suprugu i tjelohranitelja prebacio do obale. Bili su dobro raspoloženi. Preporučio sam im jedan restoran gdje su uživali u plodovima mora", kazao je Boris Vrkić, bivši saradnik Slobodne Dalmacije.

Navodno osoblje restorana nije imalo pojma da im u goste dolazi premijer, saznali su tek nakon njegog odlaska i bili su prililično iznenađeni.

Podsjetimo, Orban je poznat po svojim izjavama, koje nekad izazovu veliku pažnju javnosti. Prije tri mjeseca upravo je pominjao  i jadransku obalu i optužio Hrvatsku da je Mađarskoj uzela more. 

- Da nam nisu uzeli more, i mi bismo imali luku. Oni koji imaju more i luke mogu donijeti naftu na tankerima - poručio je on ranije. Hrvatsko ministarstvo vanjskih i evropskih poslova reagirovalo je na izjave Viktora Orbana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 08:25