foto video skrinšot / - FOTO VIDEO SKRINšOT
01/07/2023 u 22:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija uništava zaplijenjene BMW automobile

Automobili su odmah otišli pod presu, tvrdi jedan od vlasnika, i prije nego što su podnijeli žalbu i pokušali da se brane na sudu

Relativno strogi francuski zakoni dozvoljavaju policiji da se obračuna sa svim prestupnicima u saobraćaju i strogo ih kažnjava, posebno one koji su skloni divljanju na javnim puitevima.

Dakle, policija je zaplijenila dva BMW-a Serije 3 nakon što su se navodno pojavili snimci kako driftuju ulicama grada Turvil la Rivijera na sjeveru Francuske.

Automobili su odmah otišli pod presu, tvrdi jedan od vlasnika, i prije nego što su podnijeli žalbu i pokušali da se brane na sudu. Kako god, policija je objavila snimak šarenog E46 i žutog E36 sa prigodnim opisom: "Pravda zahtijeva uništenje vozila".

Na Instagramu se oglasio korisnik @alann_abt koji tvrdi da je njegov žuti E36 konfiskovan zbog snimka na kojem driftuje u okviru napuštenog industrijskog kompleksa.

Nekoliko dana nakon objavljivanja, policija mu je zaplijenila automobil. Kaže da je mislio da će samo platiti kaznu, a ne da će mu se auto biti zaplijenjen i uništen, i to prije nego što je imao priliku da se brani na sudu.

Navodno, automobil mu je oduzet dok je bio na poslu, sa svim ličnim stvarima unutra, koje mu nisu vraćene, prenose Nezavisne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 11:22