/ foto Policía Nacional
23/08/2021 u 22:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прекршио забрану приласка партнерки: Бјежао од полиције, па сломио кук

Због пада од три метра, задобио је прелом кука. Он је побјегао у кућу бивше партнерке, а изречена му је забрана, навела је шпанска полиција

Шпанска Национална полиција имала је, може се рећи, један необичан случај. Припадници тамошње полиције морали су да интервенишу након што је један мушкарац прекршио забрану приласка својој бившој партнерки.

Да љубав или жеља не зна за границе, говори и то да се он покушао попети уз њену кућу, али ипак када се огласио кућни алрам, који га је изненадио, бацио се како би побјегао.

Полицајци су трагали за њим и покушао је да се склони у ријеку. Међутим, "љубав боли" па је тако овај мушкарац приликом скока сломи кук. Тада већ полицији није било тешко да заврши свој посао.

- Око шест ујутру агенти из 091 добили су обавјештење о активирању алармног сигнала за крађу у кући, па су одмах послали патролу. Када су агенти стигли, кроз прозор су посматрали мушкарца који је напустио кућу у којој се огласио аларм. Због пада од три метра, задобио је прелом кука. Иако се сумњало да се ради о пљачки у кући, истрага агената омогућила је да се утврди да је ухапшено лице побјегло у кућу бивше партнерке, на шта му је у претходним била изречена забрана- навела је тамошња полиција.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:06