Руски министар Шојгу / - ФОТО: РТРС
14/04/2022 u 21:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Руско-израелски бизнисмен: Шојгу је имао јак срчани удар

Он такође извјештава да је ухапшено 20 генерала Министарства одбране

Руски министар одбране Сергеј Шојгу "изненада је доживио јак срчани удар, могао би постати инвалид ако преживи“, објавио је на свом Твитер налогу и Фејсбук страници Леонид Невзлин, руско-израелски бизнисмен и јавна личност, један од бивших челника нафтне компаније Јукос, преноси Данас.

"Вијест из мојих извора у Москви: Шојгу је испао из игре, може постати инвалид ако преживи. Изненада је добио јак срчани удар, на интензивној је њези, прикључен је на апарате. Прича се и о разним узроцима инфаркта“, рекао је Невзлин, преносе украјински медији.

Он такође извјештава да је ухапшено 20 генерала Министарства одбране.

"Овдје је све јасно – тотална проневјера средстава за припрему новог украјинског руководства и становништва за свечани скуп армије ослободилаца из Русије. Од 2014. око 10 милијарди долара које је Путин издвојио за припрему блицкрига у Украјини је украдено", пише Невзлин.

Невзлин је указивао да се против Аркадија Дворковича припрема кривични поступак, додајући да су Дворкович и његова супруга успјели данас да напусте Русију.

Руско-израелски бизнисмен Леонид Невзлин крајем прошлог мјесеца објавио је да се одриче руског држављанства. Он је предсједника Владимира Путина назвао "психопатом" током једног интервјуа.

Невзлин, који је познавао Путина прије него што је напустио бивши Совјетски Савез рекао је да му је непријатно што је Рус док се инвазија Москве на Украјину наставља.

Позвао је свијет да задржи агресиван став према Путину, за кога је рекао да се тренутно осјец́а као “пацов у ц́ошку“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:01