полиција у Италији / - фото: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
08/02/2022 u 11:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Српски морнар пронађен заклан на броду са ког jе заплијењено 400кг кокаина

Према до сада познатим информациjама полициjа испитуjе да ли се ради о злочину или самоубиству, а тело jе послато на обдукциjу

Тијело морнара (50) српског поријекла пронађено jе у усидреном теретном броду у Италиjи, а истражитељи jош утврђуjу да ли jе реч о злочину или самоубиству. Само 24 сата раниjе, са истог брода jе према писању поjединих италиjанских портала заплијењено 400 килограма кокаина!

Наjприје jе у понедељак у товару кафе коjи jе путовао из Бразила пронађено 400 килограма кокаина, сакривених међу џаковима товара. Истрага коjом jе координирао Федерико Маноти из ДДА Ђенова резултирала jе хапшењем 50-годишњег Кулмва Камала и Фабиjа Пепе, преноси Нова С.

Када jе полициjа изузела све трагове са лица мјеста, посада jе наставила са редовним активностима. Колеге су остале шокиране када су у кабини пронашле морнара српског поријекла са пререзаним вратом. Одмах jе прекинут истовар робе коjи jе био у току и полициjа jе обавила увиђаj.

Према до сада познатим информациjама полициjа испитуjе да ли се ради о злочину или самоубиству, а тијело jе послато на обдукциjу.

Поjедини портали наводе да jе српски морнар пронађен са ножем у крлу, а други да jе био у његовоj непосредноj близини.

За сада ниjе познато да ли су ова два догађаjа повезани.

Иначе, италиjански портал Ђенова Тудеj наводи да jе реч о броду компаниjе МСЦ Аделаиде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 05:48