/ - FOTO FEJSBUK
21/04/2022 u 18:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tаблете отопио у какаоу и сипао у флашице: Отац признао како је убио своје троје дјеце

Аустријанац Харалд Копиц, који је убио троје дјеце, признао је како је до овог грозног злочина дошло

Аустријанац Харалд Копиц, који је убио троје дјеце, признао је како је до овог грозног злочина дошло. Дјеца су тог кобног дана била код њега, након раставе од супруге која је живела у Дубровнику, а он им је приредио вечеру и пустио их да гледају цртаће на телевизији.

У међувремену је направио какао и у њега отопио 30 таблета којег су дјеца, четворогодишњи дјечак и седмогодишњи близанци попили, пишу Новости. Очито је имао скован план прије него што су дјеца тог дана дошла у његов изнајмљени стан у резиденцијалном дијелу Загреба

Таблете диазепама које су се отопиле у какаоу, које је монструозни отац дао дјеци у бочицама, одмах су дјеловале и преминула су брзо после тога. Љекари су касније утврдили да је дошло до акутног тровања, а полицајци су у стану затекли страшан призор. Дјеца су држала своје играчке чврсто у загрљају, а отац их је покрио преко главе. Самоубиство није успјело, јер је Копиц попио таблете за снижавање притиска које нису биле смртоносне. Успио је да на друштвеним мрежама чак напише због чега се одлучио на тај чин, правдајући се да је остао без посла.

Један од највећих злочинаца у Хрватској икада био је посве свјестан што ради. Психијатарско испитивање је показало да је за вријеме док је починио злочин био урачунљив, а касније је жалио сам себе, а не дјецу коју је убио. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:05