Свједоци на мети злочинаца ОВК / - Н1
09/11/2021 u 13:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Суботици ухапшен ветеран ОВК

Он се терети да jе краjем августа ове године, заjедно са Д. И. (1986), коjи jе раниjе ухапшен, на Косову и Метохиjи набавио, па комбиjем прокриjумчарио у Врање 50 пакета са око 50 килограма марихуане

У Суботици jе ухапшен Е.Л. (1979) због сумње да jе производио и продавао дрогу, а испоставило се да jе припадник ОВК, преноси портал Б92.

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије, Управе криминалистичке полициjе, у сарадњи са ПУ Суботица, ПУ Врање и Одредом Жандармериjе из Ниша, а по налогу Вишег jавног тужилаштва у Суботици, ухапсили су га због постоjања основа сумње да jе извршио кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опоjних дрога.

Он се терети да jе краjем августа ове године, заjедно са Д. И. (1986), коjи jе раниjе ухапшен, на Косову и Метохиjи набавио, па комбиjем прокриjумчарио у Врање 50 пакета са око 50 килограма марихуане.

Д. И. се терети да jе потом наркотике изнаjмљеним комбиjем превезао у Суботицу, гдје jе и ухапшен.

Претресом куће и осталих просториjа коjе користи осумњичени Е. Л. пронађена су три аутомобила, четири мобилна телефона, већи износ новца у различитим валутама, као и легитимациjа Удружења ветерана ОВК и албум са фотографиjама осумњиченог у униформи ОВК.

Е. Л. одређено jе задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну приjаву, бити приведен Вишем jавном тужилаштву у Суботици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:04