/ FOTO ILUSTRACIJA UP
25/11/2022 u 14:22 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeni osumnjičeni: Povrijedili djevojku, pa ukrali 3.000 eura, satove, parfeme

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem su nalogu Z.D. i A.B. lišeni slobode

Mjerama i radnjama službenika Odjeljenja bezbjednosti Berane, u saradnji sa Odsjekom za suzbijanje opšteg kriminaliteta i koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polju, rasvijetljeno je krivično djelo razbojništvo izvršeno u Beranama, na štetu jedne ženske osobe u tom gradu.

- Kao izvršioce pripadnici policije su identifikovali Z.D. (36) i A.B. (21). Sumnja se da su ova lica izvršila krivično djelo razbojništvo na način što su, po prethodnom dogovoru, a u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, 22. novembra oko 18.30 časova u naselju Rudeš u Beranama, nanijeli oštećenoj teške tjelesne povrede. Na način što su prema njoj upotrijebili biber sprej i zadali joj više udaraca stisnutim šakama u predjelu glave, usljed čega je zadobila povrede te joj je ukazana ljekarska pomoć i ona je hospitalizovana u bolnici u Beranama. Ovom prilikom osumnjičeni su od nje otuđili novčani iznos od 3.000 eura, mobilni telefon, više komada ručnih satova, parfema, garderobe, kao i novčanik sa dokumentima i bankarskim karticama- navode iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem su nalogu Z.D. i A.B. lišeni slobode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:40