/ - PHOTO BY DAVID VON DIEMAR ON UNSPLASH
21/09/2023 u 12:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Užasna priča sa sjevera Poljske: Strahuje se da bi moglo biti još mrtvih beba

Muškarac P. G. (54) osumnjičen za ubistvo tri bebe, incest s jednom ćerkom i silovanje druge, sada je optužen da je odgovoran za smrt svoje supruge

Otkriveni su novi detalji o užasnoj priči sa sjevera Poljske u kojoj je otac bio u vezi s jednom kćeri, drugu je silovao, a novorođenčad je ubijao. Mještani vjeruju da je odgovoran i za preranu smrt svoje supruge, prenose Nezavisne.

Muškarac P. G. (54) osumnjičen za ubistvo tri bebe, incest s jednom ćerkom i silovanje druge, sada je optužen da je odgovoran za ranu smrt svoje supruge. Supruga čovjeka koji je dobio najmanje troje djece u kući incesta i užasa umrla je u dobi od 38 godina. On je navodno zlostavljao svoju suprugu Hanu prije njene iznenadne smrti prije gotovo 15 godina.

Njegove komšije vjeruju da je majka njegove djece umrla od slomljenog srca nakon što je saznala da je imao polni odnos sa ćerkom i bila je nemoćna da to spriječi. Smrt njegove žene samo je dodatno pojačala mučno zlostavljanje kada je ostao sam odgajati svoju djecu u izolovanoj porodičnoj kući u selu Czerniki u sjevernoj Poljskoj.

On i njegova ćerka (20), za koju se navodi da je bila u vezi s njim, suočavaju se sa višestrukim optužbama za ubistvo i incest, zbog čega im prijeti doživotna kazna.

Daily Mail navodi da su mještani prije otprilike osam godina posumnjali da muškarac ima polne odnose sa starijom ćerkom te su ga prijavili policiji. Pokrenuta je istraga, ali djevojka je demantovala da se išta dogodilo. Istina je izišla na vidjelo kad je u petak policija pronašla ostatke dvije beba zakopanih u podrumu. Dan kasnije pronađeni su i ostaci trećeg novorođenčeta, za koje se vjeruje da je umrlo prije nekoliko godina.

Mještani strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba od druge Pjotrove ćerke koju je možda silovao. Jedan od mještana prisjetio se da je mlada žena nosila blizance te je odvedena iz sela da rodi, ali niko nije znao što se dogodilo s djecom. Jedna od žena iz sela kaže da je uvjerena da je on odgovoran za smrt svoje žene.

- Znao je vikati i vrištati na nju, iako je ona imala pune ruke posla brinući se za 12 djece i bila je majka puna ljubavi. Tukao ju je i mislimo da ju je na kraju dokrajčio. Sada razmišljam da je kap koja je prelila čašu možda bila to što je saznala da je imao polni odnos sa njezinom ćerkom- rekla je.

Sličnog su mišljenja i ostali mještani, prenosi Dnevnik.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. decembar 2023 08:07