/ - FOTO YOUTUBE
02/02/2022 u 11:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Италија: "Погођена" нарко банда, ухапшени албански држављани

Заплијењено је 24 килограма кокаина, 300 хиљада еура у готовини и оружје

У Италији је ухапшено 17 особа као дио криминалне групе коју чине Албанци, Африканци, Италијани и Холанђани. Италијански медији сугеришу да је та група кокаин кријумчарила из Холандије у Италију, скривајући га у посебно модификованим аутомобилима, пише лапси.

Група је имала базе у Бергаму, Тресцореу, Баленарију и Монтелу. Заплијењено је 24 килограма кокаина, 300 хиљада еура у готовини и оружје. У акцији је учествовало око 100 полицајаца. Дванаест особа пребачено је у затвор, а пет других је подвргнуто обавези боравка, по налогу истражног судије суда у Бергаму. 

Операција под називом "Fontanella 2019" почела је у фебруару 2019. године. Оперативне базе трговине кокаином налазиле су се у области Бергама иу провинцијама Монца и Брианза.

Дрога је у Италију стигла преко курира. Током истраге заплијењена су 24 килограма кокаина, што би у малопродаји дало до два милиона, али и оружје и готовина за 300 хиљада еура. Данас су заплијењена 33 килограма хашиша и 4,5 килограма кокаина, као и готовина илегалног поријекла за преко 60 хиљада еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:39