/ - POLICíA NACIONAL
05/11/2021 u 19:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Осам година држао отете рођаке: Биле неухрањене и мршаве

Осумњичени је из куће уклонио све телевизоре, радио и све сличне уређаје, тврдећи да дјевојчице не морају имати никакав контакт са вањским свијетом

Национална полиција Шпаније ухапсила је 54-годишњег мушкарца из Јемена који је наводно отео двије рођаке,а са њима је 2014. без дозволе напустио своју земљу. Хапшење је извршено у граду Картахена, гдје живи са своје двије ћерке и двије нећакиње од доласка у Шпанију у марту 2020. године. Ухапшени мушкарац, након што је приведен правди, отишао је у затвор.

- Према наводима полиције, у марту 2020. године у Шпанију су преко аеродрома стигли мушкарац и четири жене поријеклом из Јемена, од којих су двије кћерке - једна малољетна - и још двије нећакиње - једна од њих такође малољетна. Адолфо Суарез Мадрид -Барајас, и дочекан је у регији Мурсиа. О томе гдје су мајка његових кћери и родитељи његових нећака, мушкарац је давао различите верзије када су га испитивали- наводе из шпанске полиције.

Четири жене су комуницирале само са другим женама из невладине организације, увијек у присуству осумњиченог, који је морао дати своје одобрење да одговарају на постављена питања.

Четири женске особе су имале ссимптоме неухрањености и изразите мршавости, а уз то, притвореник је из куће уклонио све телевизоре, радио и све сличне уређаје, тврдећи да дјевојчице не морају имати никакав контакт са вањским свијетом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:10