/ - POLICíA NACIONAL
05/11/2021 u 19:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Отац ухапшен због порнографије: Објављивао слике ћерке и дјевојчица

Осумњичени је путем различитих друштвених мрежа успоставио контакт са другим малољетницима, користећи лажни идентитет за привлачење потенцијалних жртава

Агенти националне полиције Шпаније ухапсили су у Севиљи особу која је наводно производила дјечију порнографију у породичном окружењу.

- Три малољетне дјевојчице су идентификоване као жртве, укључујући његову властиту ћерку, коју је користио за креирање властитог педофилског садржаја. Осим тога, осумњичени је путем различитих друштвених мрежа успоставио контакт са другим малољетницима, користећи лажни идентитет за привлачење потенцијалних жртава. Полицијске истраге су започеле када су у борби против сексуалне експлоатације дјеце путем интернета агенти лоцирали корисника који би могао боравити у Шпанији и који је поставио неколико илегалних слика на фото хостинг (услуга за хостовање слика која омогућава постављање и слање личних слика на Интернет). Ове фотографије су фокусиране на гениталије различитих дјевојака, које би се могле сврстати у материјал за сексуално злостављање дјеце- наводе из шпанске полиције.

Након напорног процеса истраге и проучавања слика од стране полицијских експерата, било је могуће у потпуности идентификовати особу која је поставила наведени садржај на форум са темом педофила, лоцирајући догађаје који су се десили у Севиљи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:39