фото: Скриншот / - фото: Скриншот
13/04/2022 u 17:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Прекинута конференција Ле Пен: Жена из публике подигла плакат са Путином

Противкандидаткиња Емануела Макрона jе одувиjек подржавала Путинову политику, чак толико да су jе у Европском парламенту прозвали “Мадаме Путин”

Конференциjа за медиjе француске предсjедничке кандидаткиње Марине Ле Пен је у jедном тренутку прекинута након што jе жена из публике подигла плакат с фотографиjом Ле Пен и Путина у облику срца, jавља Ле Монде.

Риjеч jе о фотографиjи сусрета Ле Пен и Путина из 2017. у Паризу током преса кандидата Националног скупа.

Обезбjеђење jе одмах жену из публике оборило на под и избацили из сале у коjоj jе Ле Пен говорила о броjним актуелним темама.

Приjе конференциjе протестанти узвикивали: Ле Пен jе Путинова саучесница 

Приjе почетка конференциjе у Паризу протестанти су испред зграде дочекали Ле Пен и узвикивали да jе “Путин убица” и да jе “Ле Пен Путинова саучесница”. Противкандидаткиња Емануела Макрона jе одувиjек подржавала Путинову политику, чак толико да су jе у Европском парламенту прозвали “Мадаме Путин”.

На почетку преса Ле Пен jе рекла да jоj jе намjера да обнови jединствено мjесто Француске у свиjету с обзиром на то “да jе Француска земља хришћанства, просвjетитељства и хуманизма”. Предсjедничка кандидаткиња подсjетила jе на риjечи папе Ивана Павла II, коjи jе изjавио да jе Француска “наjстариjа кћер Цркве”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 23:56