/ - POLICíA NACIONAL
13/11/2021 u 17:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ухапшене 23 особе: Узгајали 5.000 стабиљки марихуане

У акцији је претресено 16 кућа, током којих су ухапшене 23 особе, међу којима је и полицајац, саопштила је шпанска полиција

Агенти Националне полиције Шпаније, у заједничкој акцији са Грађанском гардом, разбили су криминалну организацију специјализовану за узгој марихуане и накнадно прање профита стеченог наплатом спортских опклада у коцкарницама, стицањем некретнина и возила високе класе.

- Укупно 23 особе ухапшене су у Толеду и Мадриду због злочина припадности криминалној организацији, против јавног здравља, прања новца, недозвољеног посједовања оружја и одавања тајни. У акцији је претресено 16 кућа, током којих су ухапшене 23 особе, међу којима су двојица вођа криминалне организације, пет особа повезаних са казином и локални полицајац ухапшен због одавања тајни- саопштено је из тамошње полиције.

image
- POLICíA NACIONAL

Такође, 205 килограма пупољака и 5.000 биљака из дванаест усјева марихуане у затвореном простору, пет краткотрајних ватрених оружја, пушке са одсјеченим цијевима, бројна сјечива, 110.000 еура у готовини, пет врхунских возила...

Осим тога, притвореницима су блокирани банковни рачуни и девет домова у укупној вриједности више од 1,5 милиона еура, преносе шпански медији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:53