/ FOTO SKRINšOT TWITTER NEXTA
08/09/2022 u 17:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zabrinuti za kraljicu: Sletio avion sa sedam članova kraljevske porodice

Premijerka Liz Tras rekla je da je čitava zemlja "duboko zabrinuta" za Elizabetino zdravlje

Avion sa sedam članova kraljevske porodice sletio je na aerodrom u Aberdinu Za sada nema novih informacija o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete II.

Podsjećanja radi, princ Hari i njegova supruga Megan Markl otputovaće u zamak Balmoral u Škotskoj da bi bili uz kraljicu, nakon što je objavljeno da je njeno zdravstveno stanje loše, rekao je portparol Harija i Megan.

Evo koji će se tajni kod koristiti u slučaju smrti kraljice Elizabete i kakav će biti protokol

U Balmoral je prethodno danas doputovalo sve četvoro djece britanske kraljice, nakon što su ljekari izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i preporučili da ostane pod medicinskim nadzorom, javila je prethodno britanska televizija ITV. U Balmoral su stigli princ Čarls, sa sinom princom Vilijamom, princeza Ana, princ Edvard, kao i princ Endru.

Princ od Velsa je otputovao u Balmoral zajedno sa suprugom Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola, saopštio je portparol njegove kraljevske rezidencije Klerens haus.

Hari i Megan putuju u Škotsku da budu uz kraljicu

Bakingemska palata prethodno je saopštila da su ljekari zabrinuti za zdravlje britanske kraljice i da su preporučili da ona ostane pod medicinskim nadzorom u zamku Balmoral u Škotskoj.

Britanski javnis servis prekinuo je danas sa emitovanjem redovnog program kako bi iz minuta u minut obavještavao o stanju kraljice. U saopštenju Bakingemske palate se navodi da su kraljičini ljekari poslije jutrošnjeg pregleda zabrinuti za njeno zdravlje i da su preporučili da ostane pod medicinskim nadzorom.

Ljekari zabrinuti za stanje kraljice Elizabete, BBC prekinuo program

Premijer Liz Tras rekla je da je čitava zemlja "duboko zabrinuta" za Elizabetino zdravlje nakon objave iz Palate.

"Moje misli i misli naroda širom Velike Britanije u ovom trenutku su sa Njenim veličanstvom kraljicom i njenom porodicom", poručila je Tras.

Saopštenje je izdato nakon što se Elizabeta (96) juče povukla sa jednog virtuelnog sastanka jer su joj ljekari preporučili da se odmara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:31