Илустрација / - нет
11/11/2021 u 18:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Видовњак” у Нишу ухапшен због обљубе двије малољетнице

Човјек се годинама представљао као видовњак, па су родитељи често доводили дјецу код њега да им „скида” магиjу кад год би имали неке проблеме

Д.М. (63) из нишког села Чамурлиjе ухапшен jе због сумње да jе у своjоj кући, обљубио двије дјевоjчице старе тринаест и четрнаест година, а да jе у истоj намјери покушао да намами и jедну дванаестогодишњакињу, преносе Новости.

Човјек се годинама представљао као видовњак, па су родитељи често доводили дјецу код њега да им „скида” магиjу кад год би имали неке проблеме. Човјек jе њихово повјерење злоупотребио и пријетњама дјецу обљубио.

- Када би му родитељи оставили дјевоjчице, говорио би им да мораjу да ураде све што им каже иначе ће им умријети родитељи. Тврдио jе да jе он врачар и да може да уради све што жели ако не пристану, те да не смиjу никоме да говоре шта се дешава у његовоj кући. Међутим, jедна од жртава jе проговорила па jе клупко почело да се одмотава – наводи саговорник из истраге.

Оно што оваj случаj чини jош бизарниjим jе што jе Д.М. инвалид , без ногу, али jе вјештачење жртава потврдило њихове наводе да су биле сексуално нападнуте.

Како сазнаjемо, седам полицаjаца у сриједу око 10 сати дошло jе у његову породичну кућу са налогом за претрес, а по налогу Вишег jавног тужилаштва одређено му jе задржавање до 48 сати.

М.М, супруга ухапшеног човјека каже да jе била згранута када jе угледала полициjу испред куће а jош више када jе сазнала шта jе разлог њиховог доласка.

- Рекли су да jе слао љубавне поруке неким дјевоjчицама, узели су његов и моj мобилни телефон и jедан стари коjи jе користио само да слуша пјесме. Тражили су и неки четврти телефон, црне боjе, али такав немамо. Ишли су у сусједно село Комрен, због неког телефона коjи jе код мужевљевог унука, тачниjе сина његовог братанца jер ми немамо дјеце. И њега су испитивали, водили у полициjу, дечко ниjе имао поjма шта га питаjу – прича М.М.

Она је устврдила да jе читава прича измишљена, што jе и њен муж рекао полициjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:55