/ ALEKSANDAR DUGIN- FOTO: YOUTUBE 60 MINUTES
22/08/2022 u 15:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandar Dugin: Moja ćerka je žrtvovala život, zato pobijedite

Otac Darije Dugine, koja je stradala u subotu naveče u eksploziji automobila u Rusiji, rekao je da je smrt njegove ćerke teroristički čin

Aleksandar Dugin, otac Darije Dugine, koja je stradala u subotu naveče u eksploziji automobila u Rusiji, rekao je da je smrt njegove ćerke teroristički čin.

- Ćerku su mi brutalno ubili, na moje oči - rekao je Dugin dodajući da je njena smrt "teroristički akt ukrajinskog nacističkog režima".

- Ona je bila lijepa žena, pravoslavka, ratni reporter, televizijski ekspert i filozof. Nama treba naša pobjeda. Moja kćerka je žrtvovala svoj život, zato pobijedite - rekao je Dugin.

Ukrajina je demantovala da je umiješana u smrt Dugine, prenosi Avaz.

FSB optužuje ukrajinske specijalne službe da su izvršile ubistvo Darje Dugine, kćerke Aleksandra Dugina, javlja Interfax. Ukrajina je demantovala umiješanost u ubistvo. Ruski istražitelji sada tvrde da su Duginino ubistvo pripremile i izvele ukrajinske specijalne službe, za koje su rekli da su otputovale u Estoniju nakon ubistva.

- Ubistvo su pripremile ukrajinske snage, a izvršitelj je njihova državljanka Natalija Vovk, koja je u Rusiju ušla sa Duginom 23. jula ove godine. Unajmila je stan u zgradi u kojoj je Dugina živjela te ju je nadzirala - objavili su iz FSB-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:20