Кабардино-Балкариjа република, илустрација / - WIKIPEDIA
03/07/2021 u 12:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Антитерористичка акциjа у Русиjи: Ликвидирано пет екстремиста

У републици Кабардино-Балкариjа ликвидирано jе пет екстремиста коjи су, како jе саопштено из Националног антитерористичког комитета, ковали завјеру с циљем да спроводе терористичке операциjе

У jутрошњоj акциjи руских антитерористичких снага безбједности у републици Кабардино-Балкариjа ликвидирано jе пет екстремиста коjи су, како jе саопштено из Националног антитерористичког комитета, ковали завјеру с циљем да спроводе терористичке операциjе.
- Jутрос око 3 сата терористи су блокирани у jедноj кући у предграђу Налчик. Наређено им jе да положе наоружање и предаjу се властима. Али, умјесто тога, они су запуцали на припаднике снага безбједности. У размјени ватре коjа jе услиједила њих пет jе ликвидирано - наводи се у саопштењу Националног антитерористичког комитета и додаjе да су екстремисти планирали терористичке акциjе, преноси Тасс.

Надлежни су потврдили да међу припадницима снага безбједности ниjе било повријеђених и да jе у току истрага на попришту jутрошње акциjе.

Федерална служба безбједности Руске Федерациjе jе одлучила да у том подручjу прогласи станjе траjне антитерористичке операциjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:27