Silvio Berluskoni / - SHUTTERSTOCK
18/10/2022 u 23:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Berluskoni i Putin u kontaktu

Berluskoni je kazao da je da njim nedavno razmijenio sa njim prijateljska pisma, prenio je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila italijanska agencija La prese

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

On je kazao da je da njim nedavno razmijenio sa njim prijateljska pisma, prenio je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila italijanska agencija La prese.

Berluskoni je u obraćanju poslanicima donjeg doma italijsnakog parlamenta rekao da je od Putina za rođendan dobio 20 boca votke i čestitku, i da je zauzvrat ruskom predsjedniku poslao nekoliko boca vina i pismo.

Beruskoni (86), koji se često hvalio svojim prijateljstvom sa Putinom do ruske invazije na Ukrajinu, prošlog mjeseca je izjavio da je ruski predsjednik bio gurnut u taj rat.

Portparol Berluskonijeve partije Forca Italia demantovao je da je on ponovo stupio u kontakt sa Putinom, navodeći da je bivši premijer pričao o epizodi koja se dogodila prije nekoliko godina,

Forca Italia je nedugo zatim saopštila da je Berluskonijeva pozicija i pozicija partije po pitanju rata u Ukrajini istovjetna stavu Evrope i SAD.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:10