Ватрогасци нашли тијела / - РИА Новости
13/03/2022 u 06:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Двије жене погинуле у пожару у Владивостоку

Током гашења пожара ватрогасци су у подруму пронашли тијела двије погинуле жене, њихов идентитет се утврђује, наводи се у саопштењу

Тијела двије жене пронађена су након пожара у подруму стамбене зграде у Владивостоку, саопштила је новинарима Главна управа Министарства за ванредне ситуације Руске Федерације за Приморску територију.

- У 00.13 13. марта (17.13 по московском времену 12. марта) примљена је порука о пожару у подруму деветоспратнице у Каплуновој улици у Владивостоку. Ватрогасци су били на лицу мјеста у року од 8 минута. Током гашења пожара, гасно-димна заштита у подруму је пронашла тијела двије погинуле жене, њихов идентитет се утврђује“, наводи се у саопштењу.

Када су ватрогасци стигли, из подрума је ишао густ дим. Двије особе евакуисане независно из подрума. Услед пожара, пожаром изнутра је оштећен подрум на површини од око 10 „квадрата“.

Узрок пожара и штета се истражују. На лицу мјеста раде исљедници Министарства за ванредне ситуације , стручњаци из лабораторије за испитивање пожара, истражитељи Регионалног истражног комитета и службеници руског Министарства унутрашњих послова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:50