Dmitrij Medvedev / - SHUTTERSTOCK
02/04/2023 u 16:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medvedev: Bog će kazniti Zelenskog za sva zlodjela nad crkvom

- Siguran sam da će se oni naći, ne samo pred sudom čovječjim, već prije svega pred Božjim sudom. I biće kažnjeni za sve što su uradili - napisao je političar

Bog će kazniti predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog i njegov tim za sva zlodjela nad Ukrajinskom pravoslavnom crkvom (UPC), napisao je na svom telegram kanalu zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

- Gledajući šta Zelenski i Ko radi sa Kijevsko-Pečerskom lavrom, posebno jasno shvataš kakva su to razbjesnela kopilad i podli ološ. Za njih jednostavno ne postoji druga definicija. Siguran sam da će se oni naći, ne samo pred sudom čovječjim, već prije svega pred Božjim sudom. I biće kažnjeni za sve što su uradili - napisao je političar.

Medvedev je objavio i odlomak iz Otkrovenja Jovana Bogoslova (Apokalipsa 19-20): „I bi uhvaćena zvijer, i s njom lažni prorok koji učini pred njim znake kojima prevari o ne koji primiše žig zvijerin koji se poklanjaju ikoni njezinoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom“.

Od jeseni 2022. godine stalno se vrše pretresi više crkava UPC, uključujući Kijevsko-Pečersku lavru. Savjet bezbjednosti Ukrajine je objasnio da sprovodi kontraobavještajne mjere usmjerene na „suprotstavljanje subverzivnim aktivnostima ruskih specijalnih službi“.

(Sputnjik)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:51