Putin i Karlson / - Путин и Карлсон
15/02/2024 u 23:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putin: Nisam uživao u razgovoru sa Karlsonom, on je opasan

Putin je Karlsona nazvao opasnom osobom i priznao da je bio spreman da čuje agresivnija pitanja kako bi na njih mogao da odgovori istom mjerom

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je za rusku televiziju rekao da nije u potpunosti uživao u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom.On je rekao da je želio da Karlson bude agresivan i postavlja oštra pitanja, kako bi mogao da mu odgovori istom mjerom.

Međutim, američki novinar je odabrao drugačiju taktiku, navodi ruski predsjednik.

- Iskreno govoreći, nisam dobio potpuno zadovoljstvo u ovom intervjuu, ali on je striktno sledio svoj plan i ostvario ga je - rekao je Putin u intervjuu objavljenom na Telegram kanalu Kremlja.

Dodao je i da nije na njemu da sudi o sadržaju intervjua, prenosi N1. 

Putinov intervju oborio sve rekorde; RT: ovo je nezapamćeno u istoriji novinarstva

Putin je Karlsona nazvao opasnom osobom i priznao da je bio spreman da čuje agresivnija pitanja kako bi na njih mogao da odgovori istom mjerom.

- Pokušao je da me prekine nekoliko puta, ali se, iznenađujuće za zapadnog novinara, pokazao strpljivim, slušao je moje duge dijaloge, posebno one vezane za istoriju. Nije mi dao povoda da učinim ono na šta sam bio spreman - rekao je Putin.

On kaže da bi bilo tužno ako bi američki novinar bio uhapšen u svojoj zemlji zbog tog intrevjua, ali da je znao u šta se upušta.

- Sankcije protiv Takera Karlsona poslije posjete Rusiji pokazale bi pravo lice moderne liberalno-demokratske diktature u SAD-u. To bi bilo lijepo. Tada bi pokazali svoje pravo lice - zaključio je Putin. 

Peskov: Naјvažniјe јe da su zapadni lideri gledali Putinov intervјu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 14:14