Дворски мост / - РИА Новости
15/06/2022 u 10:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) У Санкт Петербургу излетнички брод сударио се са стубом Дворског моста

Претходно је утврђено да је мотор излетничког чамца застао, брод је изгубио брзину и сударио се са ослонцем моста. Према наводима полиције, нико није повријеђен

Саобраћајна полиција почела је провјеру након инцидента на Неви, када је застао мотор излетничког чамца и сударио се са стубом Дворског моста, саопштило је данас одјељење за саобраћај Министарства унутрашњих послова Сјеверозападног федералног округа.

"Службеници саобраћајне полиције провјеравају налет излетничког чамца на стуб Дворског моста“, саопштила је прес-служба.

Инцидент се догодио синоћ око 1.20 часова. Претходно је утврђено да је мотор излетничког чамца застао, брод је изгубио брзину и сударио се са ослонцем моста. Према наводима полиције, нико није повријеђен. На лице мјеста кренула је истражно-оперативна група саобраћајне полиције.

Дворски мост (раније Републикански) је један од симбола Санкт Петербурга. Налази се на линији Палате пролаза и Пушкинског трга. Његов вучни распон је први у свјетској пракси са успјешним рјешењем система затварања у трокраки лук. Свако крило вучног распона је балансирано системом противтега повезаних на његовом доњем дијелу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:02