Џо Бајден / - РТС
18/10/2021 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Албанска породица тужи Бајдена: Због њега нисмо добили визу

Породица тврди да амерички савезни званичници нису поштовали административне процедуре и тражи од суда да нареди Стејт департменту САД да размотри подношење захтева и добијање те визе

Предсједника САД Џо Бајдена тужила је албанска породица Мисљими, која тврди да иако је изабрана за америчку "визу за разноликост" њихов захтев није разматран, преноси Nova S.

Како наводи портал Репортери , тужба је предата против Бајдена, државног секретара Ентонија Блинкена, амбасадора САД у Тирани Јурија Кима и директора конзуларних послова Моргана Д. Мајлса.

Породица Мисљими тврди да је у јуну 2020. године изабрана за добијање америчке „визе за разноликост“, али да њихов захтјев за добијање визе није размотрен, прво због пандемије, а да је касније центар који одлучује о сваком случају размотрио и њихов случај, али их није ставио на листу приоритета.

Породица тврди да амерички савезни званичници нису поштовали административне процедуре и тражи од суда да нареди Стејт департменту САД да размотри подношење захтева и добијање те визе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:24